Norgesmesterskap 2020

Norgesmesterskap 2020

Lørdag 7.mars ble årets Norgesmesterskap avholdt i Sarpsborghallen i Sarpsborg. Sakura stilte kun med en utøver i år. Kim Teresa Tran stilte i klassen Kata Damer 18+ år. Arne Wallann var med som coach. Kim har hatt en fin oppkjøring på trening i det siste og på Østlandscup 2 helgen før i den samme hallen i Sarpsborg.

Årets Kata-dameklasse var den sterkeste på mange år. Mange av utøverne var gode nok til å ta medalje. 14 utøvere stilte. Med det nye systemet deles dette antallet i to puljer med 7 utøvere i hver. De 4 beste fra hver av puljene går videre til neste runde.

Kim gikk en fin kata og fikk 3. beste poengsum og gikk dermed videre. Runden etter skulle det avgjøres hvem som går til finale og hvem som går til bronsefinaler. Beste poengsum går til finale, 2. og 3. beste poengsum går til bronsefinaler, og møter de som har samme stilling i den andre puljen. Dette klarte Kim og det ble bronsefinale på henne. I bronsefinalen møtte hun en god utøver fra Vestnes Varfjell Kampsport og det ble tap. Men en fin 5.plass til Kim og et vel gjennomført NM.

Skrevet av Arne Wallann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *